Искусни фудбалери, голман Зоран Поповић и штопер Радован Панков иду на позајмицу до краја сезоне у Чукарички. Тандем Црвене звезде ће својим искуством бити од велике помоћи екипи са Бановог брда да се домогне европских такмичења.

Са друге стране, струка и руководство Црвене звезде одлучили су да што више простора и минута омогуће младим фудбалерима. Одлазак Радована Панкова (27) у Чукарички значи да ће поред Александра Драговића, Страхиње Ераковића и Немање Милуновића прилику да што више игра добити талентовани Стефан Лековић.

Млади штопер је на утакмицама током припрема у Турској показао да се на њега може озбиљно рачунати и да би у будућности могао да буде озбиљан пројекат клуба. Стефан Лековић има висину, брзину и фудбалску интелигенцију, потребне су му само минуте које ће добити током пролећа.

Зоран Поповић (34) дошао је у Црвену звезду у лето 2018. године и све ово време био резервна опција, јер је капитен Милан Борјан био неприкосновен између статива. Искусни чувар мреже биће велико појачање за Чукарички, а прилику да се докаже на Маракани добиће Никола Васиљевић, момак који је пре пет година био и репрезентативац Србије.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".