Током гостовања у емисији "Балканском улицом", теквондисткиња Милица Мандић испричала је како је дошло до њеног првог сусрета с Марком Ђуричићем, за ког се испоставило да је човек њеног живота.

― Марко је дошао у теквондо клуб због мене. Он тренира тај спорт од 2008, када нисам ни знала шта је теквондо. Увек прича како је дошао и видео мене и то му је био шок, јер сам ја баш тада освојила медаљу у Лондону. Ту нас је мој тренер Гале упознао ― присетила се Милица.

Она је истакла да тада није ни помишљала да би могла да ступи у везу с Марком.

― За мене је он био дечко који је фин и културан и леп, али нисам размишљала о њему као о некоме у кога бих могла да се заљубим. То је просто био период кад ми је све било ново, нисам знала шта хоћу, јер сам одједном од анонимуса постала популарна. Тако да нисам обраћала пажњу на тај сегмент свог живота ― рекла је Милица и додала да Марко није одустајао.

― Али он је био упоран, стално ме је звао да изађемо и убрзо сам видела да је он прави дечко за мене по свему ― испричала је спортисткиња.

 

 

Она је додала да њена породица тешко подноси њене борбе.


― Мама као мама, увек брине да ме неко не повреди, а тата не може да гледа моје борбе. Имао је инфаркт 2009. године и не сме да се узрујава, зато избегава да прати мечеве ― искрена је Милица.

 

 

На њену срећу, Миличин супруг је и сам у теквондоу, али то не значи да је њену много лакше да гледа као било који други навијач.

― И Марко тешко подноси моје борбе, али сам срећна што је у истом спорту и разуме колико рада и напора је потребно да би се дошло до било каквих резултата ― објаснила је наша златна олимпијка.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".