Глумица Наташа Нинковић била је искрена када је у питању избор улога, па нам је открила која од њих јој највише није пријала: 

- Нисам размишљала о њој, јер сам још на Академији када смо је радили, сматрала да је то нека лоша енергија која ми не прија. Гледала сам "Магбета", шведско извођење, Енглезе сам гледала и Остермара у Берлину. Потпуно су биле три различите представе, али ми се допало оно што је Јагош рекао, да је тај механизам власти кроз историју оно што се понавља - изјавила је глумица у емисји "Кец на једанаест".

Играјући Лејди Магбет доживела је бројне незгоде:

- Нисам сујеверна, али сам током рада на овом комаду имала страшних повреда, проблема са кожом, желуцем. Свакодневно смо се посвећивали и свакодневно проживљавали све ситуације - рекла је Наташа Нинковић и додала:

- Од те енергије дешавале су ми се разне ствари. Једном сам након пробе која је трајала, четири или пет сати, како сам силазила са петог спрата, нашла једну удаљену столицу, села на њу да ме нико не види и само су сузе почеле да ми се сливају низ лице. Јагош ме видео и пришао ми, ја сам толико јецала, он ме смиривао, а ја сам му рекла, да ништа људско нисам осетила 2,5 сата. Није природно, али је таква врста енергије присутна и у стварном животу - закључила је Наташа Нинковић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".