- Пацијенткиња је оперисана у касним вечерњим сатима, њено стање је стабилно и тренутно се успешно опоравља - рекао је директор Опште болнице Вировитица Динко Блажевиц́ за портал ИЦВ.хр.

Срец́а у несрец́и, нагласио је, је била близина њене ординације и Опште болнице, које су удаљене свега неколико стотина метара. Њена ординација се налази скоро на улазу у болницу, па јој је веома брзо пружена помоц́.

Подсец́амо, јуче око 17 часова пацијенткиња (37) је напала и ножем избола докторку у приватној ординацији у Вировитици. Напад су чуле комшије и позвале полицију, која је на лицу места ухапсила починитељку, а повређена лекарка је пребачена у Општу болницу Вировитица, где јој је указана помоц́.

Како наводи др. Сандра Фрљевиц́ из Обједињеног пријема Хитне помоц́и Опште болнице Вировитица, др. Коиц́ је примљена са више убода по целом телу, али је њено стање стабилно. Иако је имала више рана по целом телу, њен живот није био у опасности.

- Пацијенткиња је изгубила доста крви, пошто је напад, према досадашњим информацијама, трајао око пола сата. Иако има више убода по целом телу, њен живот није животно угрожен. Њено стање је тренутно стабилно. И даље јој се пружа помоц́ – кратко је јуче прокоментарисала др. Сандра Фрљевиц́.

Жена која ју је напала је ухапшена, а случај је преузело Државно тужилаштво.

(ИЦВ.хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".