Посао стрипера се многима чини веома забавним, лаким, али и безбедним, поготово што се друштво води мишљењем мушкарца као оличење снажог и јачег пола. Међутим, реалност је другачија. Њихов посао понекад зна да буде веома напоран и нелагодан.

Шта се заправо крије иза кулиса и са каквим се све проблемима сусрећу стрипери, покушао да је одговори један од чланова познате групе "Дреамбоy", Пјеј Финч. Он је у овом послу више од 10 година, а његова група, веома популарна у Великој Британији, радо је виђена на многим прославама, слављима и девојачким вечерима.

Овај млади стрипер осврнуо се на понашање гостију, тачније жена на забавама, а како се може закључити из његове приче, више пута се нашао и неугодним ситуацијама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

- Било је момената када су викале 'Скидај све' док су бацале грудњаке на нас. Ако изађемо у ту гомилу, жене ће покушати да нас зграбе или огребу, понекад и угризу - рекао је он и додао да плаћен наступ не значи да су они "комад меса".

Фото: Милена Анђела

 

Говорећи за стране медије, млади стрипер је све више откривао другу страну медаље свог посла. Па тако, девојке су знале да дођу и иза бине како би их поздравиле, али и додиривале.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

- Да је обрнуто, односно да ја то исто учиним жени, вероватно бих одмах био ухапшен или само удаљен из клуба - додао је и истакао да жене на забавама могу да буду пуно горе од мушкараца, као и да алкохол има један удео у томе.

Истакао је да је његов посао као и сваки други, професионалну му приступа и не меша га са приватним.

Фото: Милена Анђела

 

Група је иначе основана 1986. године и све до данас одржавају се редовне суботње ноћне представе по целој Великој Биртанији. Ради се о двосатним групним наступима професионалних плесача и појединих стрипера који раде чак седам дана у седмици.

Једном приликом имали су наступ и за принцезу Дајану. Тада су били одевени као грчки богови. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DREAMBOYS® (@dreamboys)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".