Горан Ђ. (38), човек који је пресудио себи после убиства две сестре Јелисавете (76) и Гордане Ђ. (78) на Бежанијској коси, био је ожењен, отац две ћерке, а како су његови познаници испричали, имао је и проблема са коцком и дуговима.

Они су навели да је Горан био дугогодишњи коцкар, те да је због тог порока био доста и дужан.

- Био је дужан десетине хиљада евра, он је дугогодишњи коцкар и то су сви у крају знали - испричао један од познаника.

Како је додао, Горан је имао велики проблем те да је био нон-стоп био у дуговима.

Његови пријатељи из детињства за Курир кажу да су били убеђени да је био срећан и да су шокирани због свега.

- Прво су ми јавили да се убио, а мало после тога сам сазнао и због чега. Не могу да верујем, дружили смо се годинама, никада не бих помислио да би тако нешто могло да му падне на памет - каже Горанов пријатељ за Курир.

Како нам је испричао, друштво дуго није видело Горана, од кад се одселио, али се чују.

- У последње време је и био мало чудан, али не довољно да бисмо помислили да је некога убио или би то учинио себи. Нешто се опасно лоше мотало по тој његовој глави. Имао две предивне ћеркице, уопште ми није јасно шта је он то направио себи - каже наш саговорник.

Подсетимо, након извршеног кривичног дела, како се сумња, однео је мобилни телефон и платну картицу сестара са које је касније подигао милион динара.

Комшије са Бежанијске косе рекле су раније за Курир да је на Божић код сестара у посету дошао мушкарац смеђе косе стар око 30 година.

- Наводно је била нашминкана и од тада је нема нигде - рекле су нам комшије.

Г.Ђ. је, како незванично сазнајемо, радио у дому за старе у ком је умро муж једне од сестара. Јелисавета је после смрти мужа почела да се виђа са њим, офарбала се и наводно потпуно променила.

Полиција је иначе од почетка истраге имала сазнања да је једна од сестара недавно продала викендицу и сумња је одмах пала на некога ко им је био близак.

Рођене сестре Јелисавета Ђ. (76) и Гордана (78), подсетимо, нађене су мртве у суботу у стану на Бежанијској коси у Београду, а убијене су највероватније око Божићних празника.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".