Реч је о француском филозофу и књижевнику Данијелу Шиферу са којим је била у вези после брака са Зораном Шијаном. Веза је била врло страсна, а Шифер је сматрао да је то права љубав.

- Гоца је моје огледало. Нама нису потребне речи. Постоји интуиција, а то је љубав. Имати такву љубав можда није лако јер су ту породица, друштво и обавезе. То је фатална љубав. Нисам човек који може да живи норнално, ја сам аморалан, требало је да живим у прошлом веку јер бих био спреман да за жену одем на двобој - рекао је он додао:

Фото: Архива Новости

 

- Нама никада није досадно. Шетамо, причамо, а није нам досадно ни када не причамо, јер онда радимо нешто друго. Пуно причамо, а мало спавамо. Између нас постоји физичка и психичка страст - каже стара љубав Гоце Божиновске, а певачица се такође једном приликом дотакла ове теме:
- Већи је Србин од многих Срба. Загонетан је и чудан, а ја волим чудне и јаке личности. Особа поред мене мора да се издваја од других, да буде специфична. Данијел је човек ван мог света. Специфичан је, чудна фаца… Нажалост, не говорим његов језик, а он прича српски тако како прича, јако оскудно- рекла је она.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".