Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш важе за један од најскладнијих бракова на нашој јавној сцени. Њихова љубав траје преко три деценије, а и данас се воле исто као првог дана.

Певачица је једном приликом говорила како је упознала љубав свог живота, а тада је признала да је један сусрет био кључан.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Значајан сусрет за нас десио се у Паризу у априлу 1980. У град светлости стигла сам са најстаријом ћерком Маријом, а пошто смо он и ја били смештени у два различита хотела у истој улици, заједно су нам организовали превоз до места на којем је одржан концерт - изјавила је фолкерка.

Брунцликова се потом присетила дана када је по договору, две недеље након повратка из Париза, отишла на аеродром да сачека Мирољуба, а изненађењу није било краја када је схватила да на аеродрому на којем га чека није био само он већ и његова вереница и њен отац, који су дошли да га воде кући.

- Када је изашао из авиона, прошао је поред њих, запутио се ка мени и пољубио ме, не обазирући се на зачуђене погледе. Наводна вереница, како ми је рекао, никада није била запрошена, него је то само прижељкивала. Пошто је она била из Беча, као џентлмен, сместио је са оцем у свој стан како би разрешили непријатну ситуацију, а ја сам код куће имала троје деце и мајку, па нисмо знали где да проведемо вече. Маму сам претходно слагала да идем на концерт, предочивши јој да постоји могућност да преспавам у Вршцу - рекла је тада Зорица, па објаснила зашто је слагала мајку.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Због претходних погрешних избора, било ме је срамота да јој кажем да идем на састанак на којем сам се у ствари и смувала са Кемишем. У хотел нисмо могли јер смо обоје познати, једнако као ни у ресторан. Возили смо се по Београду и околини, кад нас је у Гроцкој зауставио полицајац и замолио да га повеземо до зубара јер трпи болове. Толико смо се спетљали објашњавајући да идемо из неког студија, а потом, кад смо га оставили, Мирољуб је предложио да ипак одемо до једног хотела, где ће наш боравак уз помоћ једног његовог пријатеља бити дискретан. Иако је обећао да ће се склонити са улаза док ја не прођем, вирио је иза рецепционарског стола, али никада није открио тајну. Тако је почела наша љубав - испричала је певачица раније за домаће медије, преноси Гранд онлине.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".