Њен адвокат је раније најавио да ће се Мики предати, као и тачно време њеног доласка на аеродром. И даље се не зна где је сакрила новац.

- Хтела је да се преда, па је њен адвокат контактирао с полицијом и јавио им када долази у Штутгарт - саопштила је немачка полиција.

Како јављају немачки медији, Мирнеса је приликом хапшења била мирна, а полицијски званичници су потврдили да се крила у Црној Гори.

Подсетимо, Мирнеса, која је из немачке фирме украла милион евра, након чега је нестала, у Штутгарту је позната и под надимком Мики.

Како је раније саопштено из немачке полиције, Мирнеса је 14. октобра украла новац којем је имала приступ као запослена у компанији за транспорт новца. Крађа је уочена исти дан, а полиција је одмах започела истрагу.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Прича се и да је Мирнеса волела луксуз, али није могла да га приушти. За брендиране производе као што је Ролекс, које је волела да показује на фотографијама на Инстаграму, њени пријатељи су рекли да су копије.

Бивши колега из фирме коју је опљачкала Иван Ангелов рекао је да је у први мах био шокиран, али се сетио да је Мирнеса често говорила да више не жели да ради, већ да се забавља, пише немачки РТЛ. Додао је да је све могла да уради за мушкарца којег воли и да вероватно није сама организовала пљачку.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир/РТЛ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".