Мирнеса С (42), коју немачка полиција сумњичи за крађу милион евра, ухапшена је на аеродрому у Штутгарту, преноси Билд.

Како преноси Билд, полиција је протеклих недеља успела да лоцира најтраженију жену у Немачкој. Засад нису познати додатни детаљи њеног хапшења, али је на фотографији коју су објавили немачки медији приметно да изгледа другачије од фотографије са потернице. Она је променила боју косе, тако да је на аеродрому у Штутгарту ухваћена као бринета.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Подсетимо, Мирнеса С., 42-годишњакиња босанскохерцеговачког порекла која је украла више од милион евра из фирме у Штутгарту, родом је из Бусоваче у којој је неко време и живела, а родитељи су је се наводно одрекли. Новинари немачког Билда су чак и посетили Бусовачу те разговарали са комшијама.

- Виђао сам је док је шетала, била је заиста упадљива. Својевремено је причала да је радила као директорка филијале", рекла је комшиница, преноси Билд, додајуц́и да би атрактивна крадљивица могла да добије и до десет година затвора. Билд даље пише да је Мирнеса живела луксузно. На фотографијама које је постављала на Инстаграм виде се скупе торбе, накит, сатови Ролекс, а наводно има и профил на платформи Онли Фанс.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Такође медији су објавили и слику њеног наводно најбољег пријатеља и нагласили да и он воли само скупе ствари. Бави се грађевином, а на друштвеним мрежама објавили су низ заједничких фотографија. Мустафа Мујо О. је већ дужи низ година пријатељ са Мирнесом званом Мики. Живи луксузно као и она сама.

(Мондо)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".