Како је и сам открио многи од тих које је изнедрила "Гранд" продукција данас не умеју да се јаве на телефон.

- Звезде "Гранда", то вам је чудо, то морам да вам каже, веруј ми. Када дођем, када радим аудицију и када се појаве први пут, а то смо имали прилике да видимо милион пута на телевизији, први пут када су дошли ко зна из којих места, села и тако даље, доста њих је дошло и из сиромашних породица и онда, ја га кастингујем за "Звезде Гранда", он прође прво коло, прође друго, тресе се: "Јао директоре, да л' ћу ово, да л' ћу оно" и дође до финала, прође добије песму, оп види га, већ је постао сад популаран почео да зарађује, је л' тако, после годину две дана, више се не јавља ни на телефон, после се узвезде и више не можеш са њим ни да причаш.  Сваки други је такав - каже искрено Поповић и додаје:

Фото: Жељко Кнежевић

 

- Е ту треба психолог. Ја се сећам, ево ја ћу ти нешто рећи када смо први пут упознали Раку Ђокића, само за гледаоце да кажем, Рака Ђокић је највећи естрадни менаџер свих времена и мислим да га нико никада неће превазићи, ми смо га упознали 1989. године, свирали смо у хотелу Југославија, он је тада био менаџер Мирослава Илића и покојног Минимакса. Неко му је рекао за нас, он је дошао, ми смо се ту упознали и он је неколико дана долазио на наше наступе и тада смо и направили договор са њим да нам буде менаџер и то је тако кренуло... Један дан је дошао и рекао нам овако, и Брени и мени, а поготово мени: "Такве какве сам вас упознао, баш такав какав си у Новом Саду био, какво си васпитање добио, како си одрастао и како се сада понашаш, остани такав цео живот ии то ће ти бити највећи квалитет". Веруј ми, милион пута сам размишљао како би Рака Ђокић на мом месту реаговао у одређеним, тешким ситуацијама наравно за неке одлуке које сам морао да доносим, али то је та реченица: Остани само такав каквог смо те упознали први пут када смо се серли. То је управо и за звезде "Гранда", када би та деца остала баш онаква какве сам их ја кастинговао и каква су дошла први пут, веруј ми да би били много бољи - искрено каже Поповић и додаје:

- Нећу да кажем, има деце који су заиста предивни, али има и јако пуно њих који су се јако брзо променили и који су отишли неким другим правцем него што би заиста као професионалци требало да се понашају.

Фото: Принтскрин/ТВ Прва

 

- То је мој Жика из "Гранда" добро рекао, Жика Јакшић, ја сам њему венчани кум, он каже овако: "Сваки од њих има два чипа овде у глави, један је онај скроман нормалан, како си се родио и понашао, а други је миран притајени и како пролази време и како постајеш популаран овај почиње да расте а овај почиње некако да се смањује. И, кроз пар година овог више нема, а овај је нарастао толико да не можеш више са њим ни да разговараш" - искрено каже Поповић.

Фото: В. Данилов

 

Током емисије Саша Поповић је ипак истакао и да се поноси "Гранд" породицом.

- Оно што ме чини најсрећнијим, мени је најдраже и најпоноснији сам када чујем да је неко после пар година себе обезбедио стамбено, да је купио нека лепа кола, па да је купио неки локал и да се бави поред певања и неким другим стварима, па да се неко удао и оженио и да су добили децу и та "Гранд" породица се некако умножавала. Ја само чекам да дође неко дете на аудицију и каже: "Па моја мама је...", не знам, лупићу "Тања Савић" или "Мој тата је Бане Мојићевић, ево ја сам дошао на аудицију", види и то може да се деси - кроз смех је рекао Саша Поповић и искрено признао да то дете ако не зна да пева не би пустио да прође.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".