Иако су неки снимили кавере од њених нумера, Маја Маријана истиче да је одбила да да своју дозволу.

- Моје песме су јако квалитетне, те песме су радили велики мајстори и јако је ружно што их преснимавају. Сад када бих почела да набрајам који су то мајстори радили песме, то је заиста катасрофално, то је као да узмете слику врхунског сликара и дође неки омладинац који наслика то исто - каже певачица за Гранд магазин и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/majamarijanaofficial

 

- Ми смо сви уложили велики труд и рад око тих песама. Знате и сами како све то иде, сада је лако јер влада ера интернета и информација. Тада није било тога и морао си да се потрудиш да нешто испромовишеш. Баш скоро су ме неки питали да ли могу да пресниме једну песму, ја сам им рекла да не може. Када су ме питали због чега, рекла сам им да ни ја то не радим и да не желим да ми кваре моје дело.

Маја истиче да свако треба да пева својим гласом и да каријеру треба да гради на својим, а не на туђим песмама и да је то најбољи пут за њене млађе колеге.

Фото: АТА имагес

 

- Не разумем како они то тако раде и то не подржавам. То је непоштовање колега и буквално су се попљували по нашем раду. Не може тако, мора да се иде степеник по степеник. На почетку је то ишло уживо, после тога нисам имала ниша против. Али сада снимају све у студију, па ураде целу продукцију и кажу моја нова песма, буквано газе по нама - закључила је Маја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".