Породица је и путем друштвених мрежа примила много изјава саучешћа.

- Кад сва срца постану глува, и са њима твоје сопствено - постоји пут... Кад се сви путеви затворе, изгубиш пријатеље и сви који те воле напусте те - постоји пут.. Кад све прође, нестане, ветар развеје снове, и кад помислиш да наде нема - постоји пут... Кад сунце хладније постане и звезде над твојим небом почну да гасну - постоји пут... И кад те не буде више, остаће твоје срце, празно и велико као небо и у њему звезда..." Име те звезде је љубав. Никад те нећу моћи заборавити - наводи се у једном од опроштаја на Фејсбуку.

Подсетимо, за Илинком се трагало 39 дана, а она је последњи пут виђена 12. децембра, на обали Лима, у старом Прибоју. Она је већ једном нестала крајем септембра када је на брду изнад Прибоја покушала самоубиство тако што се предозирала лековима.

 

 

- Путуј анђеле мили, путуј лутко лепа, путуј душо тамо где нема бола, где нема злобних људи, нек твоја лепота обасја рајски врт препун латица од ружа. Боже прими је у своје скуте. Породици моје искрено саучешће, нек вам Бог подари снаге да издржите овај претежак бол - наводи се у опдроштајној поруци.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".