Два угљенисана тела нађена су у Рачкој улици у Петроварадину након што је око пет сати избио пожар у некадашњој дискотеци, иначе, сада објекту где не живи нико.

- Наводно у пожару је изгорео власник једног дела објекта, а за другог настрадалог човека ради се идентификација - каже саговорник Курира.

Како наводи извор упознат са случајем, сумња се да су се они ту склонили како би се дружили иако унутра скоро нема ништа.

- Ватрогасци-спасиоци добили су позив јутрос да хуљају ватра и дим из некадашње дискотеке и убрзо су око 5.30 сати пронашли два угљенисана тела мушкарца, док су две женске особе том приликом прегледане од стране екипе новосадске Хитне помоћи и установљено је да оне нису повређене, него су само биле у стању шока - каже извор из истраге и додаје:

 

 

- За сада није познато како је дошло до пожара који је захватио цео објекат, али ће даља истрага утврдити све детаље.

Наш саговорник каже да су ватрогасци три сада гасили ватрену стихију.

- Пожар је букнуо око пет сати, а локализован је око осам, а сада се тренутно ради догашивање. Није познато шта је изазвало пожар, али су од објекта остале само зидине - каже саговорник и додаје да у том објекту нико не живи, нити се годинама користи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".