Ана Волш, подсетимо, нестала је 1. јануара око четири сата ујутру када је таксијем требало да се одвезе до бостонског аеродрома, где је требало да одлети за Вашингтон како би се јавила на посао.

Прво је неколико дана након њеног нестанка ухапшен њен супруг Брајан Волш (48) и то због ометања истраге, да би се сада преквалификовало дело у убиство јер постоје бројни докази да је Брајн супругу убио, након чега се решио њеног тела. У прикривању злочина, оставио је за собом бројне трагове.

Ана Волш, мајка троје деце, у септембру 2015. године на свом Инстаграм профилу, на коме је иначе, била веома активна, објавила је фотографију књиге Патрика Модијана. На поменутој фотографији може се видети како Ана држи књигу на страници 48 где између осталог пишу сада већ језиве речи.

- Понекад се дешавало да сањам када ми прети опасност, али то ме није много плашило зашто што сам могла у сваком часу да се пробудим. У једном таквом сну били су ме осудили на смрт - дешавало се то у Енглеској и требало је да сутрадан будем обешена - стоји у језивом цитату књиге коју је Ана Волш сликала и објавила на друштвеној мрежи.

Фото: Друштвене мреже

 

Несрећна Српкиња која је брутално убијена, у Америку је дошла 2005. године где је убрзо напредовала, а њен посао на руководећој фирми за некретнине у Вашингтону донео јој је велики пословни успех, али и милионски новац због кога се и сумња да је брутално убијена. Амерички истражитељи сумњају да је Београђанку супруг Брајан убио због похлепе и хтео је да исценира да је нестала, како би узео цело њено богаство.

Међутим, и поред планираног злочина Брајан Волш је иза себе оставио бројне доказе који су га оптужили за убиство супруге, а ове недеље му је прочитана оптужница где су изнесени докази против њега. Следеће суђење заказано је за 9. фебруар где ће се по трећи пут наћи пред америчким судом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".