Млади певач важи за неког ко има невероватну моћ певања и одличну харизму, али је одлучио да певачку каријру остави по страни и посвети се породици: 

– Јако сам желео породицу, ништа се није десило случајно. Међутим нисам само због породице музику запоставио. Четири, пет година сам сваки дан много радио, певао и скитао. Када имате двадесет година и када су вам сва врата отворена нећете их затварати, него ћете стално тражити ова док једном не дођете до тренутка да вам треба одмор – објаснио је певач.

Све ређе гостује у емисијама, а за "Гранд магазин" открио је да породица није једини разлог што се повукао:  

– Било ми је тешко да нађем песму која ме ложи. Младе генерације су дошле до зражаја што ми је драго, али ми се неки од тих модерних песама не допадају. Све има своје време, па ће и то да прође – рекао је Митровић.

Затим је открио све о наступу у новогодишњој ноћи: 

– Све и да је било тако, тај сав новац не би ишао само мени. Морам да се захвалим тим људима које сам ја веселио, било је то дивно једно вече. Медији увек воле да мало дају гаса свему што чују. Не могу да кажем да је та сума новца била у питању, али то је био скуп дивних људи. Забавно је било што смо почели у шест и завршили у шест. Било је ту и трубача, било је више музичара него гостију, али ето ми смо решили да у Нову годину уђемо максимално весело – одговорио је насмејани певач.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".