Горан Цвијанић, помоћник директора ове школе, испричао је за медије да је претучени ученик дошао код њега око 14.15 и пријавио да је повређен.

- Препознао је ученика који га је повредио, описао укратко шта се десило. Позвао сам и ученика Ђ. Ш. који га ја напао. Обојица су били код мене у канцеларији, добио сам две различите приче и након тога инсистирао сам да позову родитеље, што су и урадили. Послао сам и једног и другог у учионицу док не дођу родитељи - наводи Цвијанић.

Родитељи Н. Р. су дошли у школу и након писања изјаве одвели сина у болницу, а другог дечака, као ни његове родитеље директор није успео да нађе у школи. Разредној старешини јавили су да због славе њихов син неће доћи у школу. 

Следи, наводи, оглашавање школске управе о инциденту, прикупљање изјава и по потреби још неких ученика који су били сведоци, а након тога ће се састати тим за борбу против насиља и препоручити мере.

- С обзиром на то да је у питању трећи ниво насиља, обавезан је васпитни рад, а могуће је искључење ученика из школа - рекао је директор. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".