Goran Cvijanić, pomoćnik direktora ove škole, ispričao je za medije da je pretučeni učenik došao kod njega oko 14.15 i prijavio da je povređen.

- Prepoznao je učenika koji ga je povredio, opisao ukratko šta se desilo. Pozvao sam i učenika Đ. Š. koji ga ja napao. Obojica su bili kod mene u kancelariji, dobio sam dve različite priče i nakon toga insistirao sam da pozovu roditelje, što su i uradili. Poslao sam i jednog i drugog u učionicu dok ne dođu roditelji - navodi Cvijanić.

Roditelji N. R. su došli u školu i nakon pisanja izjave odveli sina u bolnicu, a drugog dečaka, kao ni njegove roditelje direktor nije uspeo da nađe u školi. Razrednoj starešini javili su da zbog slave njihov sin neće doći u školu. 

Sledi, navodi, oglašavanje školske uprave o incidentu, prikupljanje izjava i po potrebi još nekih učenika koji su bili svedoci, a nakon toga će se sastati tim za borbu protiv nasilja i preporučiti mere.

- S obzirom na to da je u pitanju treći nivo nasilja, obavezan je vaspitni rad, a moguće je isključenje učenika iz škola - rekao je direktor. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".