Сањини синови љубитељи су спорта. Старији син тренира кошарку, док млађи тренира фудбал и велики је фан Црвене звезде, те  је врло храбро са непуних пет година одвојио од родитеља и брата, како би са тимом ишао на камп у Бугарску.

Сањи је његово путовање тешко пало, али је желела да му испуни жељу.  

- Мој млађи син је опседнут Црвеном звездом, тренира фудбал и живи тај фудбал 24 часа дневно. Он је са непуних пет година отишао на камп од седам дана са својим тимом. Ту се уопште није постављало питање да ли је он способан за тако нешто, ја сам била у чуду, шта ме је снашло, јеси порастао, али баш толико да си ми брзо порастао. Међутим, то је ствар карактера, он је то желео, ми смо његову жељу препознали и да све то буде још чудније - седам дана га апсолутно нисмо чули. Зато што би се вероватно растужио на крају дана када би ме чуо, онда би цела концепција тог кампа била пољуљана и на савет свих тренера било је као: "Хајде боље без телефона, ми ћемо вам давати извештаје". И он је једноставно такав. У Бугарској су били седам дана. Ја сам то преживела само захваљујући њему, јер сам му веровала и верујем му и данас, да је та његова жеља огромна. И зато нисам имала дилему, јер бих знала да би био много тужнији да сам му тако нешто ускратила због моје несигурности. Тако да морам да ослушкујем дете, ја можда нисам била спремна на то, али он јесте. Ја сад не верујем да сам то проживела, али јесам - испричала је Сања, преноси "Курир".

Водитељка је поручила да је врло важно ослушкивати жеље деце, али исто тако је потребно им уградити праве вредности: 

- Нема шта, ослушкујем и њега и старијег сина, морамо то да радимо са нашом децом, морамо много пута да се прилагодимо ми њима, али смо ту да им усадимо оне праве вредности које носе из куће, где год да се налазе, и да знају да имају свој дом. А дом уопште није једноставно изградити, ту треба много времена, воље, љубави - закључила је.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".