Манекенка Мина Милутиновић, која је у браку са кошаркашем Немањом Недовићем је у благословеном стању, а како је на почетку трудноће, лепе вести је поделила само са породицом и најближим пријатељима.

- Када су сазнали да је у другом стању Мина је била пресрећна, па је одмах позвала Немању. Њиховом усхићењу није било краја. Како је Мина на почетку трудноће, желе да све прође како треба, први квартал трудноће, а онда ће и јавно причати о срећним вестима. За сада крију јер желе да само они уживају у лепим моментима. Немања је држи као мало воде на длану и његовој срећи нема краја - каже извор за "Блиц" па додаје:

- Мина није размажена трудница. Покушава да Немању испрати, па је ишла и на спортске догађаје на којима је позван он. Једно другоме су велика подршка. Немања је прати и на прегледе и воде рачуна да трудноћа протекне у најбољем реду.

Фото: Принтскрин Инстаграм/Foto: Instagram/printskrin/ Nemanja Nedović

 

 

Мина и Немања су 2020. године склопили грађански брак и организовали интимно славље у најужем кругу људи, а у августу 2022. венчали су се и у цркви и направили велико свадбено весеље.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".