Репортер маеричког портала Бостон25 објавио је на Твитеру, како тврди, прву фотографију Брајана Волша након пријаве нестанка његове супруге Ане.

Репортер је објавио фотографију која је, како каже, настала испред изнајмљене куће Волшових у Кохасету.

Новинар наводи да је фотографија настала 5. јанура дан након пријаве нестанка, а три дана пре његовог хапшења за ометање истраге.

 

 

- Супруг Ане Волш ни тада није био речитији у односу на данас. Брајан није желео да даје коментар поводом нестанка своје жене - написао је новинар.

Брајан има на себи светле панталоне, патике и џемпер. Испред новинара стајао је како се чини са рукама у џеповима.

Недавно су се појавиле и фотографије Брајана Волша настале пре скоро четири године када је био оптужен за превару у вези са уметничким делима.

 

 

Брајан Волш и званично је ноћас по нашем времену оптужен за убиство супруге Ане Волш из Београда, мајке три мала сина, и већ данас ће се тим поводом појавити пред судом и изјаснити на оптужницу.

Оно што је ново и што америчка јавност данас ишчекује јесте саопштење и најважнија информација од истражних органа - да ли су пронашли Анино тело кад су сад одлучили да подигну званичну оптужницу.

Тамошњи медији саопштили су да је податак о проналаску тела засад непознат, али да очекују да се сазнања о томе појаве данас, када оптужени Брајан буде изведен пред судију, јавља Неwс натион.

Фото: Јутјуб принтскрин/ЦБС Бостон, Инстаграм принтскрин/анаwалсхе

 

 

Да подсетимо, Волш, мајка тројице дечака, последњи пут је виђена у раним јутарњим сатима 1. јануара, када је требало да оде на локални аеродром како би се укрцала на лет за Вашингтон. Њена компанија је пријавила њен нестанак полицији 4. јануара, након што је, према речима браниоца Брајана Волша, контактирао фирму и питао где се Ана налази. Али у данима између Аниног нестанка и пријаве нестале особе, Брајан Волш је наводно лагао о томе где се кретао. Брајан Волш је ухапшен и оптужен за довођење у заблуду полицијске истраге. Током појављивања Брајана Волша на суду у вези са оптужбама, наложено му је да буде задржан уз кауцију од 500.000 долара у готовини.

Фото: Инстаграм принтскрин/Твитер принтскрин/Мицхаел Росенфиелд НБЦ10 Бостон

 

 

Ана Волш мајка је троје деце и запослена је у фирми за некретнине. Ана је по професији агент за некретнине и убрзано се кретала ка позицији регионалног менаџера у вашингтонској фирми за коју ради. Рођена је у Београду, а у Сједињене Америчке Државе се преселила 2005. године и почела да ради сезонске послове у угоститељству. Радила је као собарица и као конобарица у Вашингтону. Године 2008. живи и ради у Њујорку после чега се сели за Бостон, где постаје сталнозапослена на месту менаџера за хотелске резервације у хотелу у Леноксу где је срела свог будућег мужа Брајана Волша. Ту су се и заљубили.

Ана и Брајан Волш су се срели као по сценарију из романтичног филма. Упознали се сасвим случајно тако што је она отишла да очисти његов стан. Тада је почела њихова љубавна прича.

Бројни пријатељи које је стекла су шокирани њеним нестанком и развојем догађаја.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".