Неке од наших певачица удавале су се и разводиле неколико пута, а и веридбе су раскидале као од шале. 

Наташа Беквалац

Први пут се удала давне 2006. године за Данила Икодиновића са којим има ћерку Хану. Пар се развео након пет година, а певачица је упловила у нове брачне воде са Љубом Јовановићем од ког се развела након две године. Међутим, ни овај бродолом није сломио Беквалчеву која убрзо почиње да се забавља са Луком Лазукићем са којим је добила своју другу ћерку Катју 2018. године. После само 40 дана од порођаја, певачица пријављује тадашњег супруга за насиље, након чега се по трећи пут разводи.

Катарина Каја Остојић

Она иза себе има три пропала брака, а недавно је уследио и раскид веридбе са хрватским фудбалером Матеом Павловићем. У први брак са Николом Драгојловићем ушла је јако млада, а већ се са 19 година остварила у улози мајке. Иако ова младалачка љубав није опстала, певачица је након тога још једном стала на луди камен. Други брак уследио је када је имала 26 година и трајао је две године. Њен тадашњи дечко, кошаркаш Урош Дувњак, преселио се у Пољску због пословних обавеза и новог уговора који је тада потписао. Каја се венчала са њим, како би и она добила визу, да би боравила са својим изабраником. Међутим, након годину дана њих двоје су решили да се разведу. Трећи пут певачица је била у браку са музичаром Џуниором Џеком. Џуниор је живео у Белгији, а Каја је хтела да што више времена проводи са њим, те се удала, међутим и овај брак се завршио неславно.

Фото: АТА имагес

 

Анабела Атијас

Анабела и Гаги Ђогани изгледали су као пар коме одлично иде како у љубави тако и у послу, међутим, наишли су на непремостиве несугласице након чега су се развели 2009. године. Њихове две ћерке, Луна и Нина тада остају са мајком којој је веру у љубав вратио Андреј Атијас за кога се удала 2012. године. После седам година брака они се разводе, међутим Анабела му се убрзо враћа и помаже му да преброди пробелм са алкохолизом.

Фото: АТА имагес

 

Гога Секулић

Велика трагедија је 2013. године задесила Гогу Секулић која је само два месеца након удаје остала удовица када је њен изабараник изгубио битку са тешком болешћу. Певачица је смогла снаге и успела да преброди несрећу која је задесила, а нову љубав у њен живот донео је петнаест година млађи Урош Домановић са којим четворогодишњег сина. Ипак, ова бајка се недавно окончала када је Гога потврдила наводе да се разводи.

Фото: АТА имагес

 

Злата Петровић

Злата Петровић није имала среће у љубави, те је чак четири пута стајала на луди камен, али се сваки њен брак завршавао разводом. Како је испричала у једној емисији, први брак се десио када је имала свега 14 година. Наиме, до овога је дошло на наговор фолкеркине мајке, али овај брак није био „из љубави“ јер је Злата била заљубљена у другог мушкарца. Недуго затим Петровићева се удала за хармоникаша, али ни заједница са њим није била дуговечна јер је њему сметало то што је она много волела „песму и кафану“. Иако се спекулисало да је тешко поднела крах бракова са Хасаном Дудићем и Зораном Пејићем Пејом, фолкерка је истакла да „нико ту није много плакао“.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".