У селу Влашка код Младеновца З.В. (50) напао је двојицу полицијских службеника Б.В. и И.Ђ и лакше их повредио, а Основни суд у Младеновцу пустио га је након саслушања да се брани са слободе, иако је тужилаштво тражило да му се одреди притвор због сумње да је починио кривично дело напада на службено лице.

Умало да их прегази Осумњичени је, како сазнају медији, полицајце шутирао, гризао и ударао у главу.

- Два полицајца су заустављала возила на путу Младеновац - Београд и тада су покушали да зауставе З.В. Он није стао на њихов знак, него је појурио замало ударивши колима полицајца Б.В., а ишао је толиком брзином да је могао и да га убије - каже извор и додаје да су полицајци покушали да га сустигну, а пут су му препречили на Авалском путу.

- Тек тада је посато неурачунљив. Иако је одбио да ради тест на дрогу и алкохол, било је јасно да је користио недозвољене супстанце. Кад су полицајци покушали да га извуку из возила, почео је да шутира једног, а онда га је и угризао за руку док га је убацивао у ауто - каже извор.

Дивљао у станици

Он додаје и да је З. В., кад је приведен у станицу, почео да виче и да се ваља.

- Другог полицајца је шутнуо тако да му је колено клецнуло и ударио га је у главу и поцепао му усну - каже извор и додаје да је З. В. саслушан у Основном тужилаштву у Младеновцу.

- Рекао је да се ничега не сећа, али се ипак сетио да је код себе имао 450 евра и сат "ролекс", које би хтео да му се врати. Тужилац је предложио притвор од месец дана, али је суд то одбио - каже извор:

- Њему би на терет могло да се стави и дело убиство у покушају јер је својим возилом свесно кренуо на полицајца.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".