- Видели смо возила Хитне помоћи и како га реанимирају на лицу места. Језиво је било, али брзо су га одвезли у болницу. Иначе, дечак је погинуо испред своје куће - каже за Курир пријатељица дечакове породице и додаје да је исто тако брзо стигла и вест о његовој погибији.

- Дечак живи са баком, деком и мајком, нисмо никада питали за оца и не знамо где је, али знамо да је човек имао саобраћајну несрећу на истом месту где му је син погинуо, само преко пута. Отац је преживео ту несрећу колико знамо.

Пријатељица каже да ће породица тешко прежалити овакакв губитак и да им је Д.М. свима био мезимац.

- Био је дивно дете, ма за пожелети, да ту буде траго само што га познајеш - каже нам она.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Његова мајка опростила се од дечака на друштвеним мрежама и објавила неколико заједничких фотографија, док јој је профилна слика потпуно црна.

У коментарима је само објаснила својим пријатељима да јој је погинуо син и захвалила се на томе што су јој изјавили саучешће.

Такође, како сазнаје Курир, А.Г. је у тренутку несреће у организму имао алкохол у крви, са места несреће је побегао, а касније се предао полицији.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Њему је одмах одређено задржавање од 48 сати, а Више јавно тужилаштво у Сомбору ће поднети кривичну пријаву и затражити притвор за младића - каже извор Курира и додаје да се А. Г. терети за два кривична дела - тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и непружање помоћи повђеној особи у саобраћајној несрећи.

Подсетимо, ова тешка несрећа догодила се синоћ, нешто пре 20 часова, на излазу из Сомбора у смеру ка Бездану.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".