Глумац Ђорђе Стојковић и његова супруга Ивана недавно су постали родитељи дечака, коме су дали име Нестор.

Ђорђе је истакао да им се упркос обесхрабрујућим прогнозама лекара, остварила највећа жеља - да добију дете.

Иако су им лекари говорили да неће моћи да добију бебу природним путем, веровали су да ће ипак успети.

Фозто: Принтскрин/Јујтјуб/NOVA S

 

- Саветовали су нас да идемо на вантелесну оплодњу, али нисмо губили наду и веру. Нестор је дете љубави, подршке, узајамног поверења. Нас двоје смо одувек изузетно блиски и све радимо као тим, и обоје смо били свесни тога да ћемо дете, ако не будемо успели да добијемо своје, усвојити, јер желимо да будемо родитељи. Беба је предиван плод наше међусобне жеље, размевања, поштовања - истиче звезда серије "Војна академија".

Он је испричао и са чиме се суочио док нису добили дете.

- Док нисмо постали родитељи, милион пута су нас питали кад ћемо да добијемо дете. И нико од тих људи, пре него што постави такво питање, не застане и каже себи: “Чекај, то, прво, није моја ствар, а друго, можда и не могу.” Зачуђујуће је колико је распростањена безосећајност, не размишља се о осећањима других. А много је парова који последњих година имају проблем са зачећем, због чега су наравно тужни, исфрустрирани, очајни. Главна препрека у планирању потомства код нас је стрес.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

Нестор је мало поранио, дошао је на свет месец и по пре термина, али су се и он и мама брзо опоравили и после две недеље изашли из болнице.

- С обзиром на то да је требало да се роди тек после Нове године, ништа нисмо имали спремљено, хтели смо да собу опремимо натенане после празника. Међутим, беба је одлучила да нас изненади... - рекао је Ђорђе "Gloriu".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".