Командант Српске добровољачке гарде Жељко Ражнатовић Аркан убијен је на данашњи дан пре тачно 23 година у хотелу "Интерконтинентал“ кад је у њега пуцао Добросав Гаврић са још двојицом саучесника. Данас је одржан помен на којем су присуствовали Светлана Цеца Ражнатовић са ћерком и сином, као и многопројни пријатељи, али и Арканови "тигрови".

Фото: Архив Борбе

 

Аркан је пре брака са Цецом, био 13 година у брачној заједници са Наталијом, а она се након његове смрти и породичне трагедије када јој је преминуо брат, спаковала и напустила Србију заувек.

Оно што се зна, јесте да је Наталија отпутовала у Лос Анђелес, где је започела нови живот.

Ову информацију открио је Павле Стевовић, бивши финансијски директор свих фирми Жељка Ражнатовића, кад је у изјавама за медије казао:

- У Америци су, у Лос Анђелесу - казао је мислећи на њу и њену децу:

- Знам да живе тешко, муче се. Наталија чува децу, бебиситерка је. Кажу ми да се разболела...Близанци и Милена су сви завршили колеџе, раде по два посла да би могли да живе, а најмлађа Маша се још школује – објаснио је тада Стевовић.

Тешко је наћи њене видео и фото трагове. Син Војин је једном приликом поделио фотографију са мајком, на којој су обоје насмејани, а интернетом кружи још једна фотографија на којој је Наталија насмејана и задовољна.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".