Водитељка Марија Вељковић (42) блистала је у новогодишњем програму РТС-а, а приметно је да се њој осладила краљевско-плава боја, па су јој све празничне тоалете биле у тој нијанси. Како често воли да са фановима подели тренутке из своје свакодневнице, то је учинила и сада, међутим, готово нико се није обазирао на поруку коју је послала, већ на њену хаљину. 

 

 

Наиме, водитељка је на Инстаграму објавила фотографију која је изазвала салве реакција. Позирала је у хаљини на бретеле која делимично открива деколте, а изгледа да се и она одлучила да у стилу холивудских звезда испод такве тоалете не понесе грудњак.

Креација је набрана у пределу струка, а Марија је вешто избацила леву ногу кроз дубок шлиц. Фризура је у виду опуштене пунђе, где локне необавезно падају преко лица, а целокупан стајлинг заокружила је провидним сандалама. Шминка је неутралнија и у земљаним тоновима, а накит је дискретан у виду минђуша и једва видне огрлице од белог злата.

- Јануарски сјај - кратко је написала она.

Фотографија је за кратко време добила велики број коментара.

- Ви сте жена, мајка и краљица -

- Толико си лепа, да немам ништа да додам -

- Наша најлепша водитељка -

- Не престајеш да нас одушевљаваш раскошном лепотом - низали су се комплименти испод те њене објаве на друштвеним мрежама.

 

 

Међу тим хвалоспевима било је и оних који су тврдили како јој такве фотографије нису неопходне.

- Ти си супер, згодна, фина, а онај коме си драга је сигурно са тобом. Нема потребе да објављујеш овакве слике, пошто вешто око фотоапарата увек ухвати све твоје атрибуте, а ти си пре свега мајка - гласио је један од коментара који водитељка није игнорисала већ је одмах одговорила:

- Хвала на подсећању, али пустите да ја на свом профилу о свему пресудим - изричита је била Марија.

Чини се да су се ове све смелије комбинације потпуно осладиле водтељки Радио телевизије Србије. Она је и у уочи самог дочека 2003. године понела корсет хаљину у плавој боји, која је пратила линију тела.

 

 

Њени фанови су били веома креативни у одговорима.

- Написах и спасих душу. Византјиско плаво, лепоту и овакав став ни чувени сликар Каравађо не би могао да створи -

- Холивудски, нема шта! -

- Једном речју дива -

- Маре, име моје, изгледаш као фантазија! -

- Новогодишњи програм обећава! -

- Маре, без претеривања, изгледаш као прави змај! - коментарисали су људи. 

 

 

Многи би се сложили да је разлог таквих сексепилних издања популарне водитељка и ново поглавље које је отворила у свом животу. Наиме, Вељковића је после развода од архитекте Милана Миловановића, са којим има троје деце, упловила у романсу с глумцем Растком Јанковићем за ког сматра да је "онај прави", па је са њим и децом провела и све празнике, а посебно се радовала Божићу када је за Растка и малишане сама припремила богату празничну трпезу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".