Злата је за почетак разговора говоруила како је са  тадашњим партнером имала односе у сред бела дана на јавном месту.

- Пошто су ме осуђивали због шема с заузетим мушкарцима о којима сам раније причала, не смем више да лајем на ту тему, али опет свима је занимљива та моја страна. Имала сам веза и веза кад сам била млада - започела је певачица и додала: 

- Нисам ја превише експериментисала, ја сам за кревет, али десило ми се да сам имала интимне односе у колима усред бела дана. То је било на једном паркингу, с мојим тадашњим партнером, на путу поред шуме, сокаче, такорећи слепа улица.

Фото: АТА имагес

 

Са својим бившим мужевима остала је у одличним односима: 

- Ја са Пејом, Хасаном и сином имам отворен однос.Ту смо за све теме, не постоји ништа што је срамота и мислим да свака породица тако треба да функционише. Кад почну ствари да се крију и бацају под тепих, онда настају проблеми. Сматрам да сам срећна жена јер имам оне најважније поред себе, пријатеље и посао који волим. Шта да тражим више, била бих само нескромна.

Она тврди да је њихова најбоља бивша жена: 

- Са својим бившим мужевима сам увек била добра и више од тога јер нисам желела да моја деца доживљавају било шта ружно због родитеља или да плачу, као што сам ја плакала кад сам оца упознала са 20 година. Живот је превише кратак и толико је глупо бити с неким у свађи, а поготову с неким кога си волео. С неким ко ми не прија и не одговара ја се не свађам, него га само заобиђем у широком луку. А то што сам обојици мужева најбоља бивша жена је ваљда и због тога што се дајем 100 одсто у свему. И кад љубим, кад волим и кад спавам с неким.

Фолкерка такође никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцима, те се чак и поноси тиме.

- Са једним ожењеним мушкарцем била сам пет година. Била сам добра љубавница, али сам водила рачуна да човека са којим се тајно виђам не доведем до развода. Нисам љубоморна, па ми није био проблем да делим човека са другом женом. Са мушкарцима никад нисам била из користи, већ из задовољства. Није ме занимало да ли је неко богат ако ми је лепо поред њега. Сама зарађујем и имам довољно за себе. Нисам тражила да ми неко купује бунде и аутомобиле - испричала је једном приликом Злата Петровић за домаће медије .

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".