Поменути пар, у браку је три деценије, а своју љубав негују као првог дана. Певачица је остварила богату музичку каријеру, а до дана данашњег није одустала од певања и своје животне љубави. 

 

 

 - Кад се душе споје - гласи реченица коју је певачица написала у опису фотографије. Колико је љубав јака као и првог дана, говоре осмеси овог пара. 

Дорис и Марио упознали су се 1989. године, а касније су признали да су се једно другом свидели на први поглед.

 

 

- Марио ме је освојио ведрином и изгледом. Имао је хиљаду звезда и наду у очима. Била је 1989. Напољу је било несносно вруће, а са другарицом Иванком Луетић отишла сам у новоотворени кафић на плажи "Обојена светлост". Лењо се спуштајући према мору, чула сам звук пољупца иза себе. Окренула сам се и видела Марија. Одмах ми се допао, иако признајем да то није била љубав на први поглед - открила је Дорис, а он је додао:

- Није ме освојила, већ ме је буквално оборила с ногу!

 

 

Дорис и Марио не износе информације из свог живота, тако и нисмо имали прилику да их често видимо заједно. Певачици је тешко пао период из 2018. године када је њен вољени доживео срчани удар. 

- Три пута су ме враћали у живот, губили и враћали. Прво што сам после тога чуо је глас моје Дорис у сну, у болници, када сам се будио из коме. Тада сам препознао њен глас, сина Борне и мог брата Златана. Полако сам се вратио живима - рекао је за "Слободну Далмацију" пензионисани ватерполиста.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".