Како сазнају "Вечерње новости", Ј. Г. је осумњичен да је кобне ноћи испратио Ивану до стана, након чега је окончао њен живот дављењем, тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом поклопио уста.

Ј. Г. је недуго после кобне ноћи напустио Србију и вратио се у Црну Гору, где ради као планинарски водич.

Судећи по снимку у његовој последњој објави на Инстаграму од 3. јануара, као и другим објавама које је последњих дана качио на сторијима, он се налази се на Проклетијама, у долини Гребаје, близу Гусиња - недалеко од границе Црне Горе и Албаније.

Фото: Фејсбук принтскрин/Miodrag Krivokapić, Инстаграм принтскрин

 

 

Албанац се у данима после Иваниног убиства оглашавао на друштвеним мрежама, опраштајући се од несрећне девојке.

Последње што је Ј. Г. објавио на Инстаграму била су два сторија - и то баш у време када су медији пласирали информацију да је осумњичен за убиство.

Он је поделио објаве са емотивним цитатима и болним речима.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Недостају ми наши дани, када је све било једноставно. Када ми је за осмех било довољно само да те видим и чујем - стоји у једном од сторија.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Узалуд је... Фалиш! Дане преживим некако, затрпам се обавезама и глупостима да не мислим. Али, ноћи... Ноћи ме сломе - пише у другом.

Његови ДНК трагови су пронађени у стану на Звездари и за сада све указује на то да је Ј.Г, који је иначе Албанац из Црне Горе, убица. Како се сазнаје осумњичени младић испратио је кобне вечери Ивану кући, а након тога је почео да дави девојку тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом руком поклопио уста.

На свом профилу на друштвеним мрежама након Иваниног убиства, опростио се од ње и објављивао је заједничке фотографије.

Фото: Фејсбук принтскрин/Miodrag Krivokapić

 

- Анђеле мој, почивај на миру, нека ти је лака црна земља. Сви смо ми Алахови и њему се враћамо - написао је у једној од порука испод заједничке фотографије на којима се види како су се спремали за прославу Нове године.

Како сазнајемо, осумњичени је тренутно ван Србије. 

Подсетимо, Ивана К. (26) пронађена је у стану на Звездари 24. децембра.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".