Извор близак породици Радуловић рекао је за "Курир" да је Фута од сахране свог сина 27. децембра неколико пута посетио његов гроб, али и гробове старијег сина Милоша и супруге Марине Туцаковић.

- Фута воли да дође сам и да на миру обиђе гробове својих најближих. Увек дође таксијем од стана на Врачару до Новог гробља. Обавезно упали свеће, а онда запали цигарету и прича са својом Марином и децом. Исплаче се и олакша душу. То је рекао и својим пријатељима, који и даље јако брину за њега. Ускоро ће почети и с припремама за четрдесетодневни парастос. Време полако пролази, али је навикао на нову реалност и свестан је да живот мора да се настави даље. То би волели и његова деца и супруга. То има на уму и то му некако даје подстрек да се држи и да не падне скроз у очај, што би за њега било кобно. Његови пријатељи се труде да, кад год могу, неко буде с њим. Гледа и старе породичне албуме, присећа се породичних успомена - прича извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Tvrda Priča/Nešto Drugačije, Профимедиа

 

Прослављени композитор у сталном је контакту и с Лаћином блиском пријатељицом с којом је његов покојни син планирао да се оствари у улози оца. У наредном периоду посветиће се и томе да оствари последњу жељу свог сина и да објави збирку песама које је написала Марина.

- Лаћа је желео да на једном месту сакупи текстове своје мајке и да се тиме бави кад се врати из Израела, из којег се, нажалост, никад није вратио. Фута зна колико је Милану било стало до тога и за које је песме желео да се нађу у књизи, тако да ће му то бити један од приоритета у наредном периоду. Симболично, посветиће је преминулој породици, а сав приход од продатих књига ићи ће у хуманитарну "Фондацију Марина Туцаковић", која је основана 2021. године у борби против рака дојке - завршава саговорник.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".