Соуза је проговорио о Халини којс је била испред њега у тренутку несреће, а којој је метак прошао кроз грудни кош:

- Потресен сам због смрти пријатељице и колегинице, Халине. Била је љубазна, живахна, невероватно талентована, борила се за сваки центиметар и увек ме подстицала да будем бољи - изјавио је Џоел и додао: - Моје мисли су са њеном породицом у овом најтежем тренутку. Дирнут сам и захвалан због подршке коју смо добили од наше филсмке заједнице, људи из Санта Феа и странаца. То доста помаже да се брже опоравим.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Алек Болдвин пуцао је из реплике пиштоља на филмском сету у Новом Мексику и том приликом је убио Халину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су локалне власти.

Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар Кристус Ст. Винсент, где је прошао третман збрињавања због повреда.

Халина Хачинс умрла је од прострелне ране, коју је задобила на снимању филма "Руст", а имала је 42 године. Халина је упуцана у импровизованој цркви на сету снимања филма.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".