Souza je progovorio o Halini kojs je bila ispred njega u trenutku nesreće, a kojoj je metak prošao kroz grudni koš:

- Potresen sam zbog smrti prijateljice i koleginice, Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za svaki centimetar i uvek me podsticala da budem bolji - izjavio je DŽoel i dodao: - Moje misli su sa njenom porodicom u ovom najtežem trenutku. Dirnut sam i zahvalan zbog podrške koju smo dobili od naše filsmke zajednice, ljudi iz Santa Fea i stranaca. To dosta pomaže da se brže oporavim.

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera DŽoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma "Rust", a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".