Како незванично сазнајемо он се на саслушању бранио речима да није желео никога да угрози. 

- Пиштољ и ништа од оружја није моје, већ припада другом човеку чије име не желим да кажем. Понео сам га то вече са собом да би га склонио од деце - рекао је наводно Лазар Б. на саслушању и додао:

- Што се тиче младића који кажу да сам им претио, они већ дуже време малтретирају девојчице и девојке на Алтини. Том приликом у аутобусу су узнемиравали једну девојчицу у аутобусу. Желео сам њој да помогнем, без намере да угрозим сигурност младића. Хтео сам само да их уплашим - рекао је, како каже извор Информера упознат са случајем,између осталог осумњичени.

Наиме, у Висем јавном тужилаштву у Београду 7. јануара је саслушан Лазар Б. због сумње да је 5. јануара око 22.30 сати у аутобусу на линији 71 неовласћено носио пиштољ, марке "црвена застава" и да је њиме петио младићима ромске националности, као и јер је у свом стану неовласћено држао ручну бомбу, и око 200 комада муниције.

- Осумњичени је на саслушању делимично потврдио наводе кривичне пријаве и наредбе о спровођењу истраге, наводећи да није зелео никоме да угрози сигурност - саопштило је Тужилаштво.

На терет му се стављају два кривична дела Недозвољена производња, држање ношење и промет ватреног оружја и експлозивинх материја, као и кривично дело Угрожавање сигурности.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".