Звездан Славнић, према мишљењу гледалаца, урадио нешто неопростиво и то баш на Божић. Наиме, Звездан се осамио у спаваћој соби како би на миру видео шта су му породица и пријатељи послали, а камера га је ухватила у тренутку када је покушао да сакрије једну од честитки.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Звездан је кришом и на брзину прочитао шта је написано на листу папира, да би потом писмо бацио испод кревета. Ипак, схвативши да га ту може неко пронаћи, касније га је гурнуо у џеп.

Гледаоци и фанови ријалитија одмах су осули паљбу по Славнићу, сматрајући да, након што је преварио партнерку Ану са којом је провео 15 година, није смео овако да поступи са честитком за коју се претпоставља да је управо она послала. Како су приметили, Звездан се прилично унервозио, гледао је око себе, а онда одлучио и да писмо сакрије.

 

 

Поједини претпостављају да је писмо послала његова и Анина заједничка пријатељица Шмизла и верују да му је у поруци саопштено да његова породица и пријатељи не подржавају његову везу са Анђелом Ђуричић и јавну превару коју је починио.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".