Невенчана супруга Звездана Славнића, дошла је до црногорског мафијаша, бившег момка Анђеле Ђуричић, који јој је дао њене експлицитне снимке и испричао шокантне приче из њене прошлости, које је она желела да избрише. 

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Преварена жена је с продукцијом уговорила суму од 60.000 евра само да уђе у "Задругу" и растури љубав која се недавно родила.

- Звездан је Ану, која му је била подршка 15 година, заменио млађом ријалити-фризерком Анђелом, и то за једну ноћ. Знао је да ће његова вољена да полуди и неће седети скрштених руку док се он цмаче и брука је пред милионима на ТВ Пинк. Када је улазио у "Задругу", рекла му је да пази шта ради и да неће одговарати за своје поступке уколико је обрука или дође до овога до чега је сада дошло. Ана мисли да Звездан није при чистој свести када је и поред њених упозорења урадио то што је урадио. "Он без мене не би био човек какав је сада. Та Анђела се заљубила у мој продукт. Звездан је све оно што сам ја од њега направила, а сада ће обоје да зажале. Има да јој нађем црно испод нокта," рекла је љута Ана испред мене - почиње причу породична пријатељица задругара који је преварио супругу са младом Црногорком, па наставља даље о њеном пакленом плану који се кува.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Након што је видела да је ђаво однео шалу и да Звездан заиста има осећања према Анђели решила је да им се освети тако да обоје зажале што су је повредили. Ана није седела скрштених руку, она је опасна жена. Недајбоже да дирнеш њено, награбусио си. Када су Анђела и Звездан озваничили везу и када је Ана изашла у јавност и рекла да је слободна жена, почели су да јој се јављају људи који знају све и свашта о Анђели. Међу њима је био и мафијаш из Црне Горе који се сам јавио Ани. Иако је било много непоузданих, рекла-казала порука, тај човек је озбиљна зверка. Он је долетео у Београд да се види са Аном. Тада је са собом донео експлицитне снимке њиховог се*суалног односа.

- Тај мафијаш је и даље повређен. Њега је Анђела оставила пре три године и жели да јој се освети. Ана је сазнала да је Ђуричићева имала абортус, као и да је била у паралелним везама с моћницима. Она има циљ да Анђелу огади Звездану и да му докаже да она није ништа другачија од осталих старлета и ријалити-девојака и да је њен изглед малене, фине дамице само њена маска. Она је уговорила са продукцијом суму од опасних 60.000 евра да само уђе накратко, да растури ово двоје и изађе. Има чак и дозволу продукције да исприча све што је сазнала о Анђели, да све саспе у лице Звездану и њој. Када буде помрсила конце и успела да их завади и поквари им љубав, она ће да изађе с тих 60.000 евра на рачуну. Након тога ће она и мафијаш, Анђелин бивши, да уживају у ономе што су постигли заједничким снагама - завршава кућна пријатељица породице Славнић.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Супруга Звездана Славнића Ана неће се више оглашавати у вези с прељубом коју је њен супруг починио у "Задрузи" пред милионима гледалаца.

Она се сада огласила на Инстаграму, где је навела да више неће говорити за медије.

- Више се не оглашавам новинарима нити дајем било какве изјаве и стављам тачку. Потреба да се огласим није играње ријалитија, а то кажем оним душебрижницима који само желе још више несреће и суза, па се сетите шта је вас икад болело ако уопште имате срце да вас боли. Хвала свим мојим дивним људима овде јер за вас јесам и бићу ту - написала је Ана на Инстаграм сторију.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".