Елисанђела Тинем славила је дочек Нове године са својом породицом на плажи у Праја Грандеу у Сао Паулу, када је испаљен ватромет.

Како је саопштио Секретаријат за јавну безбедност, рођак жртве рекао је полицији да је Елисанђела стајала на песку када се инцидент догодио.

Узнемирујући снимак смрти 38-годишњакиње појавио се на друштвеним мрежама, а на којем се види гомила људи који гледају како се ватромет испаљује на почетку нове године.

Одједном се појављује велики прасак и експлозија, а на снимку се види тело на земљи.

Мајка је наводно задобила повреде грудног коша и руке од којих је умрла. Смрт се сада води као истрага о убиству.

- Када је била поноћ, загрлила сам мајку и видела веома јак бљесак. Убрзо су сви почели да вриште. Када сам отишла да погледам, видела сам жену како лежи на земљи сва крвава, а пао је и дечак који је био са њом - рекла је сведок трагедије Луиза Фереира (20) за "г1 Сантос". Снимак је узнемирујући.

 

 

- У моменту је устао, али када је схватио како је она, клекнуо је - рекла је она.

Општина Праја Гранде саопштила је да је ватромет био неовлашћен.

"Градска кућа такође истиче да направа која је погодила жртву није произашла из званичног ватромета Градске куће. У ствари, Баиро Мирим (локација) није имала званични ватромет", стоји у саопштењу.

Елисанђелини рођаци одали су почаст покојној мајци на друштвеним мрежама

"Боже мој, не могу да верујем. Моје саучешће свима у породици", "Нека бог утеши ваша срца у овом тешком тренутку. Молићу се за породицу", "Каква трагедија! Нека бог утеши срце сваке породице и да му да вечни починак", само су неки од коментара.

Како наводе локални медији, рођак жртве рекао је полицији да је ватромет експлодирао након што се заглавио у њеној одећи. У једном од извештаја стоји да су двоје деце Елисанђеле била у том тренутку са њом.

(ЛАД Библе)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".