Планирате ли идуће године свадбу, астролози тврде да су три датума посебно срећна за ступање у брачну заједницу, док би се један могао показати прилично неповољним.

Фото: Профимедиа

 

 

Најсрећнији датуми:


14. октобар 2023.

На овај дан одвија се помрачина Сунца. Мјесец и Сунце бит ће у дипломатичној Ваги, знаку партнерства и равнотеже, што ће донети толико потребан склад у брачни живот. Прстенаста помрачина чини овај датум јединственим, јер се оваква помрачина догађа само једном годишње или сваке двије године.

5. фебруара 2023.

Не само да је на овај датум пун Месец, што је посебан благослов, већ се 5. фебруара 2023. ниједна планета не креће ретроградно. Раздобље пуног Месеца са свим планетама који се крећу директно посебно је срећно за почетак брачне заједнице и заједничког живота, преноси Индеx.хр.

17. јул 2023.

Парови који стављају нагласак на породице и ђецу требали би размислити о вјенчању 17. јула. То је датум када ће Месец и Сунце бити у Раку, што указује на нераскидиву љубавну спону. Ови ће парови остварити близак однос пун слоге и заједништва.

Најгори датум


2. септембра 2023.

Ако постоји датум на који бисте требали избегавати вјенчање, то је 2. септембра 2023. То је зато што ће Меркур на овај дан бити ретроградан, а то може утицати на комуникацију између будућег пара. Али и Венера, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон такође ће бити ретроградни. Једина планета која ће се кретати директно је Марс, планета рата и акције, што може упућивати на честе свађе.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".