Организатори дочека Нове године на Фристајлеру показали су велику неодговорност за госте, а тек да видите колико је посетиоце коштао провод овде...

Након катастрофе на дочеку Нове године на Фристајлеру, када је сплав услед велике преоптерећености изненада потонуо, гости су потврдили да им није била обезбеђена безбедност на објекту, а потрошили су велики новац. Према реклами за дочек Нове године 2023. у овом клубу, цена карте за ноћ је ишла од 27 до 40 евра па до неверовантних 1.000 евра, колико је износила доплата за такозвани "Фреестyлер сепаре" са 6 премиум флаша пића по избору.

Сада се на друштвеним мрежама појавиокомплетан ценовник, а цене су следеће.

 

Само улаз на журку коштао је 20 евра, резервација барског стола за пет особа која подразумева једну флашу домаћег пића, коштала је 230 евра, мали сепаре за осам особа и премиум флаша 600 евра, ВИП сепаре  за 12 особа 1 флаша премиум пића и 2 флаше шампањца коштале су 1.100 евра. ултра вип сепаре је 1.600 евра за 15 особа, а мега ВИП сепаре 2.400 евра,  у цену су биле укључене 2 флаше премимум пића и две флаше шампањца Дом Перигнон. 

Након инцидента бројни гости су разочарани услугом, али су срећни што су извукли живу главу. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".