- Први дан 2023. године са тобом. За мене је ова година била феноменална, моја победа у 2022. је овај мали тетреб, то породично што се вратило, то је моја победа. Оставили смо све то ружно што је било. Заједно смо, ту смо. За мене нема нове љубави, ја никад не кријем, не бежим од тога, волео бих да се заљубим, да покажем девојку. Некад се деси, као и сваком мушкарцу. Али волео бих да ми се овој деси та права љубав, да могу да приуштим породицу, да се искажем у том пољу. То је нешто што желим у овој години - рекао је Дејанов брат Давид, а онда се Дејан надовезао.

Фото: АТА имагес/Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Јесам, ја сам заљубљен. Планирам да кад се разведем, да се поново оженим. Девојка је пријављена, радни стаж, ради, нема интернет. Та девојка је из Београда. Није позната јавности. Нити прати ријалити, нити чита, што је мени најбитније, нити је интересује моја слика у медијима. Упознала је моју душу и срце - истакао је Дејан.

Они су открили да имају и много пословних планова.

- Планови су нам пословни, радимо заједно, даће Бог да то крене, он је смислио, ја га пратим, мали је паметни - рекао је Давид у емисији "Премијера-викенд специјал".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".