- Мени је само драго да им је лепо. После оглашавања Ане о њеном некадашњем емотивном статусу, без консултације са мном, немам више потребе да у овој фази Звезданове идиле будем на њеној страни и да сам је експлицитно, као што се зна, увек био на њеној страни. То сам до последњег дана радио. То ме је изненадило јер то је крупан заокрет са њене стране. Знам да је интелигентна, али кад не размишљаш главом већ емоцијама можеш да погрешиш. Шта је хтела са тим, да каже да он није био тако важан у њеном животу и да истакне нечију другу љубав. Имао је и Звездан те љубави, па никад није истицао. Пратим га из корака у корак и једино ми важно да буде срећан и здрав - отворено је рекао Мока, коме његов син делује срећно са Анђелом.

- Само да мала мало мање шишти и биће све у реду. Ако је тражила таквог, добила је, мушкарца заштитника, алфа мужјака. С овим не мислим да њега хвалим кад кажем алфа мужјака, која жена то не жели? Треба, не дај Боже, да има Бебицу или ону мајку шиштавца из Ниша која је попила сву памет овог света, а рођену ћерку уништава.

Фото: Небојша Параушић

 

- То је за осуду. Ја као отац морам да будем објективан и да сваку девијантност осудим. Хајде да попричамо пар речи о тој превари. Лутко драга моме сину, не осећај се кривом, Звездан се трзао на тебе, Звездан се ложио на тебе, нажалост она неће чути, нећу да чујем да ћеш то памтити доживотно. Ниси ти браколомац, пусти поједини шљам што се користи да би био у центру пажње и осуде, њу не дирајте јер ништа није крива. Што се тиче Звездана није он преварио жену, превара је нешто друго, издаја је чак тешко. Први пут кад је осетио нешто озбиљно, он је одмах рекао јавно да се заљубио или како је већ срочио. То је изузетно поштено, место јесте незгодно, али то се свуда дешава у затвореним собама, где ми то не знамо. Он ће да носи ту одлуку колико је тешка, ако је на ћалета издржаће, јер је ћале два пута издржао. Молим Бога да је тог менталног склопа у том смислу, у другом јесте. Жао ми је што је моја честитка била кратка, Звездан није знао где сам. Могао сам да кажем да сам у болници још увек, али је све океј. Кад је изашао у двориште и кренуо да плаче и отац плаче.

- У реду је он, али што је плачем? Пола је најфинији порцелан и он сад плаче, а други је ратник. Не знам од ког сам материјала саткан, па све ово издржавам. Ово је љубав, ово је радосна вест. Око честитке, хтео сам да се захвалим њима, видео сам да им је било драго, Миљан је рекао толико дивним речи. Ја још увек имам страх, у буквалном смислу те речи, да мала не направи нешто што он не може да издржи - додао је Мока.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

Он је проговорио и о томе да ли сматра да Анђелини родитељи подржавају њихову везу.

- Немам ништа против тога, имају право да имају своје мишљење и никад их не бих убеђивао, али због ње су могли, не да дају подршку, али: "Нека си жива и здрава, то је твој избор", је л' то тешко? Ја то поштујем и да су рекли све најгоре, не могу да кажу ништа осим случаја те ноћи, а не може та ноћ да га прати цео живот. Он је показао какав је играч, како воли да заштити. Мени је драго што је каваљер и све остало. Ако се мала заљубила, само мало мање да штити јер се плашим да јој не сасече крила и не оде на другу страну. Сине, ако си ушао у овакву везу, па и ти праштај. Мушкарци су то да праштају, а она не ради ништа. Није она препутентна, мало је нападна и досадна, тврдоглава, али не у лошим намерама, он то треба да схвати. Леп су пар. То спомињање и разлика у годинама, то је смешно. Моја друга жена је имала 18 година мање од мене, виталност је у питању, а не године. Не треба њега неко да подмлади, ја сам се у 41. години развео - кроз смех казао је Мока.

Звездан је помињао да хоће децу са Анђелом и да је његова за живота, а Мока је одговорио на питање да ли мисли да је то озбиљно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/andjeladjuricic.zadruga5

 

- Ја у то верујем. Можда се он преварио, али ово је за сад. Задругари кажу: "Сад ћемо да видимо", шта има да видите, несретници? Кад изађу напоље ако се прекине, и? Је л' неко емотивно повређен? Кад се двоје разилазе може да буде. Ово ниује фејк, а видимо поједине девојке и како су их они назвали кадруше, имам пар симпатичних, па не бих хтео да кажем које су, али предпоставиће се. Ово је чисто као суза, класично заљубљивање, али само у њу. Са Мајом ништа, ја мислим да се он свиђа Маји, али да се на уплашила јер је он за*ебан играч, а она такве воли - признао је Славнић.

Уколико Звездан донесе одлуку да запроси Анђелу у "Задрузи" Мока је спреман да то подржи и да је прихвати за снајку.

- Не да подржавам, него је и сам рекао да његов отац воли његову срећу и здравље, ту нема трећег. То су његове емоције, ја ако треба у 46 година да му помогнем у избору, никад неће одрасти. Ако је свадба ван Београда, јавите ми да купим карту на време и да доведем ја трубаче. Лепо је, лепо дешавање - закључио је Зоран.

(Пинк.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".