Лепа глумица Јована Петровић је са 18 година упловила у те воде, а у каријери је одиграла више од 20 улога. Њена најпознатија улога до сада била је она у серији “Породично благо” и "Сељаци".

 

 

Глуму је дипломирала на Факултету драмских уметности, а поред глуме бави се хуманитарним радом.

- Мало тога се променило, неквалитетни се и даље плаше квалитетних и подмећу им ногу. Дека и даље живи са мном у мојим успоменама. Од деке сам научила све и свашта када је реч о техничким стварима које се односе на глуму, али и то како треба да се поставим према глумачкој професији, колегама и људима који стоје иза камере - рекла је једном приликом Јована Петровић.

Глумица је лудо волела свог колегу Игора Первића. Током своје каријере Первић је важио за великог заводника, а многе жене жуделе су за њим. 

 

 

Игор је преминуо у априлу 2019. године, након борбе са раком желдца у родитељском стану, а том приликом се огласила и Јована Петровић, која је била неутешна на сахрани.

- Шта могу да кажем о њему? Волели смо се највише на свету. Љубав је трајала 20 година, шта рећи више... Од пре 20 година, до пре неки дан је све трајало... То све говори. Осећам се као да сам пола себе изгубила. Данима не знам где се налазим - рекла је тада она, преноси "Курир".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".