Јелена Ђоковић, супруга нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића директорка Фондације "Новак Ђоковић", позната је по веселој нарави и да воли да слуша музику и плеше.

Нико није остао равнодушан на њено весело издање на свадби Ђорђа Ђоковића и Сашке Веселинов када је ђускала и певала уз Милицу Павловић, а синоћ смо поново могли да је видимо у "улози" певачице.

 

Фото: Танјуг/АП

 

 

Наиме, Јелена се попела на бину и заједно са Жељком Самарџићем отпевала његов велики хит.

Наиме, Жељко Самарџић је одржао серију концерата у Београду, а синоћ је имао и специјалну гошћу. 

Брачни пар Ђоковић никада није крио колико воли песме Жељка Самарџића, а признали су и да ниједно њихово славље не може да прође без његових песама. 

Фото: Н. Фифић

 

 

Зато није ни чудно што Јелена у једном тренутку није могла да издржи, јер ју је понела атмосфера, па се попела на сцену и придружила групи пратећих вокала док је Жељко изводио песму "Кафанска певачица".

 У једноставном ауфиту који се састојао од беле блузе, фармерица и патика, Јелена је изашла на бину да из заиста првог реда прати свог омиљеног певача.

– Урезаћу њено име, даћу златан сат, да је мушко била би ми к'о рођени брат – певала је Јелена из свег гласа.

 

 

Када је запевала, уследио је огроман аплауз, а колико јој је ово био значајан тренутак, није крила ни на друштвеним мрежама. 

– Колико ја волим овог дивног човека. Моја омиљена песма и привилегија да будем пратећи вокал у препуној дворани! Увек предивна енергија, весеље и љубав – написала је Јелена испод видеа који је објавила на Инстаграму, а одмах је уследио и Самарџићев одговор.

– Моје је задовољство драга Јелена! Велики поздрав драгим Ђоковићима! – поручио је певач.

Фото: Инстаграм принтскрин/zeljko_samardzic

 

 

Фотографију из бекстејџа Јелена је поделила на у оквиру Инстаграм прича уз поруку: "Одрасла уз Вас, удала се уз Вас."

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".