Како медији преносе, певачица се саплела о канап који је био везан код степеница у згради где живи и поломила обе руке: 

- Слађана, као ни остали станари, није знала да је један њихов комшија везао канап код улазних степеница, није се надала томе и зато није обратила пажњу кад је туда пролазила. Међутим, чим је закорачила да сиђе, одмах се саплела и пала! Степенице су врло стрме и свуда је бетон, тако да није чудно што је задобила прелом обе руке - извор наводи да је гипс носила неколко недеља. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal

 

- Опоравак је био јако дуг и болан, није још увек све прошло, али сад је боље него што је било. Слађана се храбро носи с тим и кроз све је сама пролазила. Скоро седам недеља је носила гипс, али недавно су јој га лекари скинули и сад може постепено да се враћа нормалном животу - навео је саговорник.  О незгоди Слађана није још увек није ништа рекла као ни чланови из њеног ПР тима. 

Слична незгода чувеној звезди догодила се 2014. године. 

- Слађана је ноћас доживела тежак пад, у ком јој је повређено цело тело, посебно грудна кост, зглобови, шака, а нагњечени су и унутрашњи органи. Угрувана и у модрицама, с рођеним братом се јавила најближој болници - саопштено је тада из њене прес-службе.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".