У убиство Страхиње Дачковића (37) из Бруса, који је у суботу убијен у Пном Пену, главном граду Камбоџе, како се сумња, учествовао је његов добар пријатељ, незванично сазнаје Курир.

Према речима нашег извора, Србин је намамљен да сиђе испред стамбеног комплекса у ком јеживео у том граду.

- У истрази су испитани очевици, али и Дачковићева супруга. Очевици су рекли да су видели Србина како стоји на улазу у зграду сам, а у једном тренутку му је пришао аутомобил, бели "лексус", из ког су испаљена три хица - каже наш извор. Како додаје, језиву сцену видела је Дачковићева супруга, која је, чувши хице и гунгулу изашла напоље.

Фото: принтскрин Фејсбук/Strahinja Dačković

 

 

- Она је наводно видела кад је "лексус" одлазио с места злочина, а у њему је препознала држављанина Сједињених Америчких Држава с којим се њен муж дружио. Такође, она је рекла да је њен муж око 23 сата дошао кући, а да је пола сата касније на позив пријатеља изашао напоље - каже извор и додаје:

- Рекла је да га је позвао управо Американац, као и да није у томе видела ништа сумњиво, јер су били у добрим односима. У прилог томе говори и то што је Србин непосредно пре убиства био са Американцем у једном ресторану, чак су се и фотографисали загрљени. Шта се у међувремену догодило још увек није разјашњено.

Фото: принтскрин Фејсбук/Strahinja Dačković

 

 

Убица, чији идентитет тамошња полиција није отркила, побегао је после испаљених хитаца.

- За осумњиченим је расписана потерница - каже извор Курира.

Иначе, Србин је у Камбоџи живео скоро осам година, а када ће његово тело бити допремљено у Србију још увек се не зна.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".