Смрт младе студенткиње Иване Кривокапић (26) из Ловћенца, чије је беживотно тело пронађено у изнајмљеном стану на београдској Звездари, и даље је мистерија.

Док се чекају резултати обдукције, до медија су процуриле информације да је девојка, наводно, имала повреде по рукама, лицу, темену... На врату су уочени подливи. Ипак, како је умрла још је нејасно.

Према незваничним информацијама, у стану није било трагова преметачине, а нагађа се да недостаје кључ од улазних врата која су била закључана. Ивана је пронађена на кревету, са откопчаним панталонама, док јој је мајица била подигнута преко груди. Неке информације говоре и да су на комоди пронађена њена два златна ланчета, која је носила око врата, као и да су била покидана.

Полиција је узела њен мобилни телефон и кожни роковник, који су пронађени у стану како би их анализирали. У току је вештачење порука и позива како би се дошло до сазнања о њеним контактима у данима који су претходили смрти.

Фото: Н. Бијелић

 

Према неким информацијама, студенткиња је била неколико дана мртва када је пронађена. Породица се узнемирила јер нису успевали да са њом ступе у контакт. Прво је објављено да су њена браћа провалила у стан и пронашла тело, али се у међувремену сазнало да је полиција ушла кроз прозор и затекла језив призор.

- Са неколико објеката у околини зграде у Улици Душана Поповића скинути су снимци са камера за видео-надзор, како би се открио било који детаљ који би могао да расветли судбину младе Иване - наводи наш саговорник близак истрази. - Вишеспратница у којој је она живела нема видео-надзор. Ипак, надамо се да ће постојећи снимци одгонетнути и њено кретање у данима пре смрти.

Породица младе студенткиње, која ће данас у 15 часова бити сахрањена у Ловћенцу, још је у шоку. Иако су резултати обдукције требало да буду познати јуче, више детаља ће бити познато данас. Тада ће бити јасније и како је Ивана умрла, односно да ли је смрт била насилна.

Фото: Фејсбук принтскрин/Miodrag Krivokapić

 

Заувек у мом срцу

Бројни пријатељи и познаници су се на друштвеним мрежама опраштали од Иване. Извесни младић, који је, судећи по њиховим заједничким фотографијама, био близак са преминулом, опростио се од ње потресним речима:

- Анђеле мој, не могу да верујем да се теби ово десило. Бићеш заувек у мом срцу. Нека ти је црна земља лака, душо моја. Почивај у миру Ивана. Сви смо ми Алахови и њему се враћамо.

Фото: Фејсбук принтскрин/Ivana Krivokapić

 

Он је поделио и њихове заједничке слике са прослава.

Фото: Принтскрин Фејсбук

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".