Једно од питања гласило је како је поднела губитак најближих, мајке и оца: 

- Јако тешко. За мамом сам плакала сваки дан, докле год је душа тако тражила. Са татом је другачије, али подједнако тужно. Сузе су се некако заледиле у грозним и стресним околностима у којима смо га испратили, јако тешко ми је пало све то заједно и туга се некако просто заглавила у мојој души. Али, када пустим татину музику, туга се топи и тече напоље као река. Волим своје родитеље бескрајно, без идеализације, волим их као људе који су били, са врлинама и манама - написала је искрен одговор певачица. 

Фото: Принткскрин/Инстаграм/kristinakovac43

 

Кристина је открила како реагује када чита објаве о сестри у медијима: 

- Нажалост, често ми људи то преносе. Никада не престаје да боли то што прочитам и никад не пропусти да ме подсети зашто сам донела одлуку коју сам донела, ево пре осам година - истакла је она о односу са Александром са којом је у свађи и не разговара.

Потом се дотакла свог пресељења у Швајцарску: 

- Једино што сам имала је ЕУ пасош, око две, три хиљаде евра. За пасош сам учила мађарски две године, да бих могла да изведем ово. Оставила Тару, Мицику и Д.-а у Србији, изнајмила собу овде и почела да тражим посао. Пронашла сам га након три и по месеца - објаснила је Кристина и описала растанак са најблжима:

Фото: Принткскрин/Инстаграм/kristinakovac43

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".