За емисију "Сценирање" Бранка Соврлћ је открила праву истину о њеном односу са Томом Здравковићем и песми "Еј Бранка, Бранка" 

 

Фото: Н. Скендерија

 

- Пошто је "ПГП" предложио Мишу Марковића да ми ради песме, ја сам путовала из Ниша и као почетница идем на станицу. Он је као добар колега хтео да ме одвезе на станицу и док ме је возио мене је интересовало како он заправо прави песме. Како је возио он је само рекао "хеј Бранка, Бранка ко је крив због нашег растанка". Тако је након тога отишао у свој студио и направио супер хит који је касније дао Томи. Многи су мислили да је то Томина песма па су повезивали да је заљубљен у мене, али то није истина - рекла је певачица.

- Када је мој супруг чуо ту песму, он је Томи предложио да му прави солистичке концерте. Међутим, тада Тома није веровао у себе. Звао је мог мужа и рекао Гаги, јеси луд, како мислиш да ја направим солистички концерт? Он му је потом рекао да сигурно пролази и да се не брине - навела је певачица и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/dejan sarafimov

 

- Тако је мене за лето београдска естрада послала у Бечиће да певам. Тамо је такође био Миле Китић и оркестар Миће Радовановића који је иначе требао да настави турнеју са Томом Здравковићем који је био на само 30 километара од нас. Када је дошло задње вече нашег наступа, мој супруг је дошао да се договори са оркестром јер сутра крећу на турнеју. Стигао је у току мог наступа и видео атмосферу где су сви играли јер сам заиста увек имала добар репертоар. Он се тада одушевио мојим певањем и изгледом и рекао ми "моја или ничија више".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".