Марина Туцаковић и Александар Радуловић Фута су чинили славни "двојац" којем су многи са српске естраде захвални због незаборавних музичких хитова. Заједно су потписали небројене популарне песме као што су "Опет имам разлога да живим" коју пева Ана Бекута, "Ником није лепше него нама" и "Лоша срећа" од Вики Миљковић, "Пожели срећу другима" и "Хајде да се волимо" од Лепе Брене, "Зашто носиш прстен мој" од Мире Шкорић и "Лаже ме вино" од Хариса Џиновића.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Овај легендарни љубавни пар упознао се на једном концерту, а наводно су одмах заискриле љубавне искрице. Тада је Марина била удата за Ненада Стаматовића, гитаристу групе "Булевар". Међутим, њихове животне навике и жеље су се разликовале.

Док Неца није желео превелику пажњу јавности, она је била боем и волела је славу и друштво. Тако је Марина излазила и проводила се, а у једном од тих провода је и дошло до флерта са Футом, који ће се претворити у судбинску љубав.

До тада, она га је само успутно спомињала, као једног од мушкараца са којима сарађује и које све "много воли". "Ја сам супер пријатељица с многима. Дивно сарађујемо и много их све волим. Богдана, Футу, Брацу, Оливера и наравно мог Нецу", говорила је Марина.

Како је открила у једном интервјуу, њему је посветила познате стихове из песме "Мајстор за пољупце" коју је отпевала група Зана. Било је то осамдесетих година прошлог века, кад је у групи певала Зана Нимани, а прославила се песмом "Додирни ми колена".

Марина је до смрти остала са Футом, којем је родила два сина - Милоша и Милана. Милош је преминуо пре Марине, а Милан је умро пре пет дана, у Тел Авиву, у Израелу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".