Новогодишња јелка, осим што украшава простор и доноси позитивну енергију, онда је повезана са лепим емопцијама.

Када китите јелку са породицом, повезујете се, заједно радите нешто испуњени радости.

Да бисте привукли срећу у новој години, фенг шуи указује да су вам потребни светло тиркизне, плаве и зелене куглице. Можете је украсити и јаким светлима како би привлачила пажњу у дому и чинила атмосферу у кући што више празничном.

Фото: Профимедиа

 

Да бисте привукли љубав, требало би да окачите упарене украсе на јелку. То могу бити снежно бели голубови, мандаринске патке или нежна ружичаста срца. Они који су већ пронашли своју срећу требало би да окаче пар белешки на новогодишњу јелку са жељама и порукама љубави и захвалности једни према другима.

Да бисте привукли новац на Нову Годину, фенг шуи истиче да су шишарке прави избор. Могу бити украшене златним или сребрним шљокицама. За декорацију су погодни и мали чоколадни медаљони у златној фолији.

Фото: Профимедиа

 

Фенг шуи стручњаци предлажу да јелку сместите у зависности шта желите и очекујете од наредне године:

Исток (здравље и породица), југоисток (новац и обиље), југ (слава и репутација), север (каријера), центар дома (за ствари срца), запад (креативност), североисток (за самопоуздање), северозапад (за повезивање и комуникацију), југозапад (за љубав), преноси "Најжена".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".